Webbutveckling

CodeIgniter baserade Webbapplikationer

Om du vill förändra ditt liv till det bättre är det viktigt att göra saker i rätt tid. Likaså att skapa webbplatser på kortare tid är avgörande idag, vilket gör att möjligheterna att starta från scratch är oberäkneligt.

För att möjliggöra en bra och effektiv produkt, har ramar skapats. Model-View-Controller (MVC) inleddes för att få en kvalitativ organiserad process. En kraftfull PHP-ram bildas med inriktning på de utvecklare som behöver en enkel och elegant verktygslåda för att skapa fullfjädrade webbapplikationer.

Men vad är det som Codelgniter kan göra annorlunda som gör det så unikt för andra ramverk? Först och främst för att det är rotat till MVC, vilket innehär en mer riktad kod. På samma sätt erbjuder det enkelhet, låg vikt och inga krav på server. Ingen installation behövs, databasen har en abstrakt funktion, inbyggd säkerhet, utmärkt dokumentation och stor gemenskap.

Vi är ständigt redo för att arbeta på någon Codelgniterbaserad webbapplikation.

right-side
right-side

Django (Python) baserad WebbApplikation

Django är ett Python webbaserat ramverk på hög nivå som höjer möjligheterna till en snabb utveckling av ren och praktisk design. Byggd av kompetenta utvecklare som uteslutande fokuserar på att underlätta webbutveckling.

Den bästa delen är att ramverket har en fri ram som kan användas på ett intensivt sätt för att skapa det intensiva modellen Rapid Application Development (RAD).
En modell utan risker med många utvecklare runt om i världen. Dessutom erbjuder den möjligheter att man kan lägga till och utöka funktionerna i systemet.

Core PHP baserade WebbApplikationer

PHP är ett populärt skriptspråk för att utforma dynamiska webbsidor. Eftersom det kan förankras med HTML kan det användas för att skapa kundanpassade webblösningar.
Det är jämförelsevis enkelt att koda på PHP då det innehåller enkla mönster, tekniker och funktioner. Trots att det finns många ramverk som kan spara tid i utförandet, kommer det i slutändan en tid när du vill ha full kontroll över ditt system och det är då det finns många fördelar med PHP.

Applikationsutveckling i PHP är en utav det viktigaste expertiserna inom Eagle Vision IT och vi inbjuder till sådana typer av projekt.

right-side

Kontakta oss för offert

Eagle Vision IT utvecklar webb och mobilapplikationer för små som stora företag.
 
Kontakta oss gärna om ni är intresserade av våra tjänster.
 

Eagle Vision IT Sweden

Rösgången 6
602 11 Norrköping
 
info@eaglevisionit.se
0725-544036