WordPress Akuten

Har din sida hackats?

Det kan finnas vissa typexempel när din webbplats blir alltför fängslande för människor och hackare kanske vill rikta dig. I fall din webbplats blir hackad, är din webbplats nu mottaglig för några otäcka saker du inte vill. Tja, har vi aktivt Hack Squad som kan DISSEKERA din webbplats och söka efter skadlig kod som orsakar problemet. Ditt arbete inte bara stanna här. Vi antar vidare bästa åtgärder för att förhindra sannolikt hacka attacker. I grund och botten, vilken typ av server du väljer spelar en viktig roll för din webbplats säkerhet, men vi bygger på någon säkerhet om huruvida servern implementerar vissa mekanismer eller inte.

Det finns tillfällen ibland när din webbplats utsätts för hackers och din sidan blir mottaglig för saker du inte vill ha. Ibland blir sidan extremt slö, eller så funkar den inte överhuvudtaget, eller så skickar sidan ut massa spam-meddelanden. Vad det än rör sig om, så har vi ett team som är specialiserade på att lösa dessa typer av problem. De hjälper till att bort den skadliga koden, plus att täppa igenom de säkerhetshål som varit öppna.
Vi tilltar efteråt bästa åtgärderna att förhindra att det sker nya hackerattacker.

right-side
right-side

Design och Script sjukdomar

Inget system är 100% buggfritt. Därför kan någon aktivitet på webbplatsen helt plötsligt förstöra sajten. Det innefatta, om servern eller wordpress uppdateras, eller något plugin uppdateras eller installeras. Dessa typer av aktiviteter kan resultera i problem som gör att sajten eller funktioner lägger av att fungera tillfälligt.

För att lösa dessa typer av “sjukdomar”, har vi ett team av experter som kommer återställa och justera ev funktioner så att sidan/funktionen fungerar igen.

Optimering av webbplatsens hastighet

Att optimera sin webbplats på rätt sätt är avgörande för att sajten ska bli välbesökt och läsas rätt av googlerobotorna. Sajten bör finnas tillgänglig för alla oavsett vilken hastighet som internet-användaren har.
Eftersom vår största “blinda” användare – “Google”, älskar att surfa snabbt och på bara snabba webbplatser, så är det alltså ett viktigt beslut att prioritera optimering av webbplatsen.

Sidans hastighet beror till stor del på konfigurationen av servern, men även hur sidan är uppbyggd och hur den hanterar och levererar statiska filer mot servern.
Från vår sida ser vi till att sajten är fullt optimerad på bästa möjliga sätt. Vi garanterar en så snabb sida som möjligt.

right-side

Här kan du se några jobb vi gjort

Kontakta oss för offert

Eagle Vision IT utvecklar webb och mobilapplikationer för små som stora företag.
 
Kontakta oss gärna om ni är intresserade av våra tjänster.
 

Eagle Vision IT Sweden

Rösgången 6
602 11 Norrköping
 
info@eaglevisionit.se
0725-544036