WordPress Plugins

WordPress Plugin utveckling

WordPress plugins erbjuder kostnadseffektiva funktioner, och anpassningar av din hemsida. Istället för att koda direkt i WordPress, så finns funktionaliteten i redan skapade plugins. Däremot finns det ibland funktioner man vill som inte finns i några plugins därute, och då kan vi hjälpa till att skapa dem för dig.

Väl medvetna om vad vi får göra eller inte får göra, så följer vi de instruktioner som finns för att skapa ett fullt giltigt och standardiserat plugin. Vi sidan av detta skapar vi även plugins för att kunna säljas i tex en marknad som CodeCanyon.

right-side
right-side

Anpassning/modifiering av plugins

Du kan inte vara säker på att ditt plugin gör precis allt det arbete du vill att det ska göra. Till exempel kanske du behöver lägga till extra rader kod för att få det att blir just för dig.

Vi kan modifiera pluginet så det blir precis som du vill att det ska vara. Det bästa är att du kan fortfarande uppdatera pluginet från skaparen utan att våra förändringar går till spillo.

Addon utveckling till WooCommerce

WooCoomerce som idag är världen populäraste eCommerce lösning erbjuder otaliga funktion för utveckling av webbplatsen. På deras sida finns hundratals tillägg/addons av de som finns på marknaden och som kan då hjälpa dig genomföra ytterliga funktioner eller någon betalning-gateway, eller kanske något inom frakt. Trots det så behöver du ibland funktion som inte finns bland dessa tillägg, och då är det bara att du hör av dig till oss, så hjälper vi dig att ta fram ett sådant tillägg till dig.
Vi kan även modifiera redan existerande tillägg.

right-side
right-side

Kvalitetsäkring (QA)

Beroende på dina önskemål, så garanterar vi kvalitén på arbetet genom olika typer av testprocedurer.
Vi försöker minimalisera varje bugg som en användare kan möta genom att besöka sajten. Under arbetets gång genomförs kompatibelitetstest för att säkerställa att utgången blir densamma när hemsidan används.

Inte bara det, utan vi garanterar också att projektet fungerar oavsett vilken enhet du använder. Beroende på dina önskemål, utför vi olika testkörningar som passar med din tidsram. Därefter gör vi anpassade tester för att säkerställa att det utförda arbetet uppfyller kraven.

Vi gör acceptanstester för att se till att kvalitetskraven uppfylls. Tester genomförs för att garantera så låg sårbarhet som möjligt.

Prestandan på webbsidan testar vi genom att vi utför stresstester, lasttester och prestandatester.
Allt detta för att kunna garantera en minskar sårbarhet.

Här kan du se några jobb vi gjort

Kontakta oss för offert

Eagle Vision IT utvecklar webb och mobilapplikationer för små som stora företag.
 
Kontakta oss gärna om ni är intresserade av våra tjänster.
 

Eagle Vision IT Sweden

Rösgången 6
602 11 Norrköping
 
info@eaglevisionit.se
0725-544036