Våra tjänster

Klicka och läs mer om våra tjänster

Webbdesign i WordPress

Webbdesign är så mycket mer än en blandning av rätt typsnitt, färger, linjer, former, strukturer, bilder och navigation. Vi försöker hitta en kombination av allt på interaktivt sätt. För att du ska bli riktigt nöjd så arbetar vi en direkt dialog med dig och försöker förvandla dina idéer till färdiga lösningar.

E-handel WooCommerce

Längtar du efter att sälja produkter eller tjänster via en ehandes-butik? Vi är experter på WooCommerce, vilket är det e-handelssystem som ger dig möjligheten att börja sälja på din webbplats. Har du redan en butik idag på en annan plattform, så hjälper vi dig att flytta allt åt dig till WooCommerce, på ett enkelt sätt.

WordPress Akuten

Under vissa omständigheter kan din webbplats bli hackad, eller att det blir för långsam att surfa på. Dessutom finns det risker att din webbplats lider av vissa typer av allvarliga fel, eller att sajten tex visar en blank sida vid hög trafik. Oavsett "sjukdom" så är akuten öppen hela tiden, och vi har ett team av specialister som väntar på att göra sidan frisk och kry igen.

WordPress Plugins

Wordpress Plugins är tillägg som kan få den förbättring som din sida kräver. Det betyder att om din sajt saknar funktionalitet som du efterfrågar så kan vi skapa det åt genom att bygga specialanpassade plugins åt dig. Vi kan även anpassa befintliga plugins så det passar dina krav.

Webbutveckling

Idag prioriterar människor att skapa digitala identiteter och att haka på olika typer av förbättringar. Att ständigt jobba på sin onlineverksamhet är väldigt nyttigt för dig, dels för att det på sikt ska öka din vinst men oxå för att ge dig dig möjlighet att nå en större publik. Eagle Vision IT är här för att hjälpa dig att guida dig igenom det hela. Vi har många experter med flera års erfarenhet av webbutveckling.

Appar for iOS och Android

Om du tex. äger ett system och vill nå ut till maximalt antal användare och även underlätta användarprocessen, så är det en stor fördel att använda sig av mobila appar. Med den massiva tillväxt trenden idag visar på teknikmarknaden så kan vi hjälpa dig nå stora framgångar att stärka ditt varumärke genom mobila applikationer.

Grafisk Design

För att bygga upp sitt varumärke är det mycket viktigt att koncentrera sig på utvecklingen av sin visuella identitet, samt den marknadsföring där den grafiska profilen representeras. Generellt, så har människor en benägenhet att påminnas mer genom bilder en ren text. Därför anser vi att den grafisk design på det man skapar faktiskt kan ha en evig påverkan på kundens sinne.

img-description

MAGNIFIKA OCH PROFFESIONIELLA WORDPRESS-TEMAN

eVison Theme skapar unika, proffesionella och imponerande wordpress-teman. Perfekt för dig som har litet eller stort företag.

Kontakta oss för offert

Eagle Vision IT utvecklar webb och mobilapplikationer för små som stora företag.
 
Kontakta oss gärna om ni är intresserade av våra tjänster.
 

Eagle Vision IT Sweden

Rösgången 6
602 11 Norrköping
 
info@eaglevisionit.se
0725-544036