Appar for iOS och Android

Så här arbetar vi med att skapa mobilappar

Företag utvecklar idag mobilappar allt mer. Om man redan har ett system och vill att alla sina användare ska engagera sig på ett maximalt sätt så är appar den perfekta lösningen. Det underlättar användarprocessen, och man kan på ett helt annat sätt kommunicera med sina kunder.
Att göra en app idag tar generelt lång tid, och kan bli väldigt kostsamt för företagen. Speciellt om man ska utveckla för både iOS och Android.
Tack vare våra låga timpriser, då all utveckling sker på vårt Nepalkontor, så kan vi hålla nere priserna avsevärt emot våra konkurrenter.

När vi börjar skapa appar, så börjar vi med att analysera ditt företags behov, och sedan skapar vi en mockup (skiss) över hela appen.
När allt är godkänt design och funktionsmässigt från er sida, så börjar vi att programmera.
Efter den här processen är klar så börjar intensiva tester för att kontrollera att allt fungerar som det ska och för att vi snabbt ska se om något behöver rättas till. Vi är även med under första tiden när appen lanseras för att kunna fixa till “barnsjukdomar” osv.

right-side
right-side

Mockups(psd-skisser) för appar

För att appen ska bli så bra som möjligt för dig och ditt företag, så skapar vi alltid en så bra mockup (skiss) som möjligt. Vi sätter alltid användarvänligheten i fokus när vi tänker igenom designen. För oss är det viktigt att tänka på hur appen ser ut, men minst lika viktigt hur designen ska funka ur användarvänlighetens perspektiv.

Innan appen börjar programmeras, så kommer du få tillgång till mockupen, för att kunna se flödet och hur allt kommer att se ut.

Generell app-utveckling

Chanserna är stora att du står i behov att utveckla mobila applikationer som inte är beroende av anslutning till en online-server. En sådan typ av applikationer är byggda på det sättet att efter de laddats, uppdateras de periodvis och blir kapabla att fungera offline på den enheten de är installerade på.

Eftersom det inte finns några komplexa externa databaser att hantera , så blir de förhållandevis enkla och snabba att utforma.

right-side
right-side

Online app-utveckling

Vi erbjuder dig en tjänst för större och mer dynamiska applikationer och där de in sin tur är beroende till en onlineserver. Det innebär att när upppdateringar görs i appen, så rullas det ut genom central server till alla olika enheter där appen publicerar innehållet.

Exempel kan vara chat-funktioner, skicka bilder till olika sajter uppdatera bloggar m.m.

Kvalitetsäkring (QA)

Beroende på dina önskemål, så garanterar vi kvalitén på arbetet genom olika typer av testprocedurer.
Vi försöker minimalisera varje bugg som en användare kan möta genom att besöka sajten. Under arbetets gång genomförs kompatibelitetstest för att säkerställa att utgången blir densamma när hemsidan används.

Inte bara det, utan vi garanterar också att projektet fungerar oavsett vilken enhet du använder. Beroende på dina önskemål, utför vi olika testkörningar som passar med din tidsram. Därefter gör vi anpassade tester för att säkerställa att det utförda arbetet uppfyller kraven.

Vi gör acceptanstester för att se till att kvalitetskraven uppfylls. Tester genomförs för att garantera så låg sårbarhet som möjligt.

Prestandan på webbsidan testar vi genom att vi utför stresstester, lasttester och prestandatester.
Allt detta för att kunna garantera en minskar sårbarhet.

right-side

Här kan du se några jobb vi gjort

Kontakta oss för offert

Eagle Vision IT utvecklar webb och mobilapplikationer för små som stora företag.
 
Kontakta oss gärna om ni är intresserade av våra tjänster.
 

Eagle Vision IT Sweden

Rösgången 6
602 11 Norrköping
 
info@eaglevisionit.se
0725-544036