E-handel med
WooCommerce

Bygg en flexibel, modern och kraftfull e-handel med
WooCommerce som er heltäckande plattform.
E-handel med WooCommerce

Varför välja WooCommerce?

Order & produkthantering

I WooCommerce kan du enkelt hantera dina beställningar samt berika ditt produktsortiment helt på egen hand.

Betalning & frakt

WooCommerce har stöd för flera olika betalningsalternativ såsom exempelvis Klarna, Svea, & Swish. Du hanterar enkelt dina fraktalternativ och kan även skapa integrationer till exempelvis Unifaun.

SEO & marknadsföring

Vi ser till att din e-handel är optimerad efter det senaste inom SEO och vi hjälper dig även att sköta dina produktflöden i Google, Pricerunner och Prisjakt.

Flexibelt & blockbaserat

Våra teman för WooCommerce är byggda i Gutenberg för den bästa prestandan. Med hjälp av effektiv block-baserat redigering kan du dessutom återanvända block var som helst på din hemsida – för en effektiv och enkel hantering.

Integrationer

Oavsett vilken integration du behöver så finns det massor med plugins redo! Saknas det plugin, så hjälper vi dig såklart att bygga det du behöver.

Konverterande design

Att driva en e-handel handlar i grund och botten om att konvertera besökare till kunder. Vi hjälper dig att skapa en design efter best practice som gör just detta.

Projektlösningar

Så här jobbar vi med våra
WooCommerce projekt

Förstuder & kravställning

Vi genomför workshops tillsammans med våra kunder för att ta del av deras idéer och visioner. Vi skriver om dina tankar till kravspecifikationer och skapar wireframes som förstadium till designen.

Design & koncept

Utifrån våra wireframes tar vi fram ett designförslag och ett koncept som kunden sedan får godkänna.

Utveckling

När designen är godkänd påbörjar vi utvecklingen av hemsidan. Vi tillhandahåller såklart även kontinuerliga uppdateringar under hela projektets gång.

Lansering

När alla tester är genomförda och kunden är nöjd med resultaten är det dags att lansera projektet!

Löpande growth

Vi jobbar datadrivet och hjälper våra kunder med insikter och tips för att tillsammans skapa en löpande tillväxt för företaget.

Projekttid: 70-150 timmar

Lilla projektet

Att börja jobba med WooCommerce som verktyg är enkelt, och med våra konsulters hjälp kommer du få en utbildning inom verktyget.

Kanske har du redan jobbat med WooCommerce och är redo att ta din e-handel till nästa nivå? Eller jobbar du kanske i ett annat verktyg som du börjat växa ut, eller helt enkelt inte tycker om? 

Lilla projektet är till för att du snabbt ska komma igång med din e-handel och sedan kunna växa därifrån. Det är perfekt för dig med en tight budget, eller för dig som inte riktigt vet vad du behöver just nu. 

Med hjälp av Lilla projektet får du en stabil grund inom WooCommerce, som du sedan kan växa utifrån.
Projekttid: 150 timmar +

Stora projektet

Stora projektet är till för dig som vill skala upp din ehandel och börja satsa på riktigt.
I takt med att din verksamhet växer uppstår ofta behov av att behöva automatisera dina arbetsflöden och hitta rätt integrationer för dina system.

Kanske har du ett bokföringssystem som du vill automatisera dina ordrar till? Eller ett PIM system som du vill koppla WooCommerce emot? 

Det blir dessutom viktigare med mer funktionalitet inom backend, för att verkligen anpassa hemsidan efter era produkter och era behov. Även utseendet på webshopen blir viktigare, likaså konverteringsoptimering, ux-design och marknadsföringen.

När vi genomför det stora projektet åt en kund sätter vi upp en lämplig budget att jobba efter, både på kort och lång sikt när det kommer till utveckling, marknadsföringsinsatser och webbanalyser. Vårt mål är att hjälpa er hela vägen inom er digitala tillväxt.

Vi vill hjälpa dig!

Vi har många års erfarenhet och har genomfört mängder av projekt där vi hjälper företag
att skapa snygga och affärsnyttiga hemsidor samtidigt som vi ökar deras digitala tillväxt.
Vi kan hjälpa dig genom hela processens gång – från ax, till limpa.

Vill ni också få en ökad digital närvaro ,synas mer på nätet och
skapa en förbättrad lönsamhet som dessutom stärker ert varumärke?
Då ska du ta kontakt med någon av våra skickliga experter! 

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret här under så återkopplar vi till dig så snart vi kan!
Vill ni ha hjälp med ert nästa webbprojekt?


    integritetspolicy