WordPress Webbyrå i Stockholm

Dags att uppdatera din hemsida till nästa nivå?
Vi bygger hemsidor från grunden i WordPress och ser till att du får en modern
och ändamålsenlig hemsida som passar för just dina behov.
Ny hemsida

Varför välja WordPress?

Världens mest använda CMS

Ungefär 30% av alla hemsidor använder idag WordPress! Det är ett av världens mest populära system med miljontals användare.

Enkelt att använda

Det bästa med WordPress är deras användarvänlighet och deras enkla funktioner. När du anlitar oss utbildar vi dessutom dig inom WordPress så att du kan hantera din nya hemsida på ett enkelt och smidigt sätt.

SEO vänligt

WordPress är otroligt bra för SEO och med deras inbyggda funktioner blir det enkelt för sig att optimera din hemsida och ranka på Google.

Flexibelt & modulärt

Utvecklingsmässigt finns nästan inga gränser inom WordPress! Du har väldigt goda möjligheter att utveckla din hemsida precis som du vill ha den.

Integrationer

Oavsett vilken integration du behöver så finns det massor med plugins redo för din integration. Saknas det plugin, så hjälper vi dig såklart att bygga det du behöver.

Gutenberg

Vi bygger våra tema från grunden med Gutenberg för bästa prestanda. Genom att arbeta block-baserat har du möjlighet att återanvända block på din hemsida var du vill.

Projektlösningar

Så här jobbar vi i
WordPress projekt!

Förstuder & kravställning

Vi genomför workshops tillsammans med våra kunder för att ta del av deras idéer och visioner. Vi skriver om dina tankar till kravspecifikationer och skapar wireframes som förstadium till designen.

Design & koncept

Utifrån våra wireframes tar vi fram ett designförslag och ett koncept som kunden sedan får godkänna.

Utveckling

När designen är godkänd påbörjar vi utvecklingen av hemsidan. Vi tillhandahåller såklart även kontinuerliga uppdateringar under hela projektets gång.

Lansering

När alla tester är genomförda och kunden är nöjd med resultaten är det dags att lansera projektet!

Löpande growth

Vi jobbar datadrivet och hjälper våra kunder med insikter och tips för att tillsammans skapa en löpande tillväxt för företaget.

Projekttid: 20-50h

Lilla projektet

Detta är till för dig som är ny på webben, eller kanske bara vill ha ett ansiktslyft för din hemsida. Du har inte så många sidor, utan mest vill få ut information kring din Detta är till för dig som är ny på webben, eller kanske bara vill ha ett ansiktslyft för din nuvarande hemsida. Du har inte så många sidor, men vill få ut all nödvändig information så att dina kunder kan kontakta dig snabbt för hjälp.

I det här stadiet är det viktigt med snabba förändringar och optimeringar. Men är inte i lika stort behov av bra processer eller funktioner.

Kanske har man en lägre budget till en början, och då är det perfekt att
börja här, för att sedan skala upp!
Projekttid: 50 timmar +

Stora projektet

I det här stadiet har du mer krav, en större hemsida och betydligt mer funktionalitet som behöver komma på plats för att allt ska fungera på bästa möjliga sätt.

Stora projektet är till för dig som vill skala upp din ehandel och börja satsa på riktigt.
I takt med att din verksamhet växer uppstår ofta behov av att behöva automatisera dina arbetsflöden och hitta rätt integrationer för dina system.

Kanske har du ett CRM system som du vill automatisera flöden till, eller andra API:er du behöver hämta data ifrån. Eller kanske vill du uppdatera din hemsida till en e-handel?

Det blir dessutom viktigare med mer funktionalitet inom backend, för att verkligen anpassa hemsidan efter era produkter och era behov. Även utseendet på webshopen blir viktigare, likaså konverteringsoptimering, ux-design och marknadsföringen.

När vi genomför det stora projektet åt en kund sätter vi upp en lämplig budget att jobba efter, både på kort och lång sikt när det kommer till utveckling, marknadsföringsinsatser och webbanalyser. Vårt mål är att hjälpa er hela vägen inom er digitala tillväxt.

WordPress byrån som vill hjälpa dig!

Vi är en kreativ webbyrå i Stockholm med många års erfarenhet av wordpress och har genomfört mängder av projekt där vi hjälper företag
att skapa snygga och affärsnyttiga hemsidor samtidigt som vi ökar deras digitala tillväxt.
Vi kan hjälpa dig genom hela processens gång – från ax, till limpa.

Vill ni också få en ökad digital närvaro ,synas mer på nätet och
skapa en förbättrad lönsamhet som dessutom stärker ert varumärke?
Då ska du ta kontakt med någon av våra skickliga experter! 

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret här under så återkopplar vi till dig så snart vi kan!
Vill ni ha hjälp med ert nästa webbprojekt?


    integritetspolicy